Vi är distributör i Norden av Esse Range Cookers. Dessa är bra handgjorda köksredskap i gjutgods. Vår vision är att bidra med god gammaldags erfarenhet i köket och vi är det naturliga valet för krävande kunder i hela Skandinavien.

Vi är kända för att vara visionära, framåtblickande, kvalitetsmedvetna och ha möjlighet att ingå långsiktiga relationer med kunder.

Litt om ESSE Engineering Ltd

Esse är en stolt brittisk tillverkare av traditionella Range Cookers och har varit på sedan 1854. Alla ugnar är designade och tillverkade i Lancashire, Storbritannien.

Esse använder modern forskning och teknik för att designa de mest energieffektiva spisarna. Varje modell är fortfarande noggrant handgjord för att erbjuda kvalitet och livslängd.

.

30-hungry-mouths-to-feed

Historisk status

ESSE-ugnarna har en stor historisk status, bland annat från vårdinstituten Florence Nightingale och brittiska polära hjältar som Shackleton och Scott. Alla svärde till använde Esse spisar.

När Shacleton satte sig för att erövra Antarktis, behövde han en vedspis som skulle utföra under de mest extrema förhållandena på jorden. Han valde Esse.

shackeltons-hut

Våra värderingar

Tillförlitlig

alarm-clock

Våra kunder kommer att uppleva oss som pålitliga genom att tillhandahålla säkerhet, kvalitet och effektivitet på alla nivåer. Alltid. Kunden bör veta att vi alltid levererar varorna och att vi behåller det vi lovar i alla situationer.

Kvalitet

quality-craftmanship

Vi uppskattar vikten av att förstå kundernas förväntningar och behov. Vi fokuserar därför på att leverera rätt kvalitet och service.

Trygghet

open-book

Vi är övertygade om att vi måste agera ordentligt och korrekt och kommunicera öppet och ärligt med våra kunder och partners.

Tilmeld dig nyhedsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.