Spisar

Berömd av toppkockar – älskad av konsumenterna. Esse Skandinavias förstklassiga vedspisar har fångats av flera användare med sin mångsidighet, matlagningskapacitet och unika design. Esses vedspisar kombinerar en traditionell lantlig romantik med modern innovation. Esses vedspisar hämtar den förflutna världens nostalgi till nutid på det vackraste möjliga sättet. Dessa vedspisar skapar en härlig atmosfär som är svår att ignorera.

Vårt unika urval av vedspisar är känt för sin hållbara kvalitet, långvarighet, praktiskhet, användarvänlighet och personlighet. Vi vill kombinera utmärkta matlagningsmöjligheter med visuell design i våra produkter. Vårt urval består av fyra olika vedspisar, var och en med sin unika personlighet passar vilket som helst utrymme, både hem och på stugan. Esse har något för varje person. Våra produkter produceras för hand av professionellt begåvade människor i Storbritannien. Över 160 års erfarenhet har gjort oss mästare i det vi gör.

Bekanta dig med vårt urval nedan och hitta din egen Esse. Kontakta oss ifall du vill ha mer information gällande våra vedspisar. Tillsammans kan vi hitta en vedspis som uppfyller alla dina krav.

Tilmeld dig nyhedsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.